ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ: +30.27440-26208 | +30.27440-63081 | +30.6944339665

Τα Γραφεια Μας

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία “ΚΑΝΑΒΟΣ” Οικοδομικές Επιχειρήσεις είναι μια ομμόρυθμη εταιρεία που δημιουργήθηκε πριν σχεδόν 30 χρόνια και έκτοτε έχει εκτελέσει ένα τεράστιο πλήθος κατασκευαστικών εργασιών τόσο στον ιδιωτικό τομέα όσο και στον δημόσιο. Ιδιαίτερη ειδικότητά της αποτελεί η σχεδίαση και κατασκευή με ίδια κεφάλαια πολυτελών πολυκατοικιών σε περιοχές ιδιαίτερου τουριστικού ενδιαφέροντος με προοπτικές δυναμικής ανάπτυξης όπως το Λουτράκι και οι Αγ. Θεόδωροι Κορινθίας.

Είμαστε αφιερωμένοι στην απόκτηση και την επίτευξη μεγάλης κλίμακας κατασκευών, παραγωγής ποιοτικών έργων και υπηρεσιών, καθώς και στη διασφάλιση της ασφάλειας μέσα από όλη τη διαδικασία.

Η Εμπειρια μας

Η επιχειρηματική πολιτική της εταιρείας “ΚΑΝΑΒΟΣ” συνιστάται στην σχεδίαση και ανάπτυξη πολυτελών κατασκευών, με διαμερίσματα άριστα εξοπλισμένα ώστε να μπορούν να προσφερθούν σε ανθρώπους που είτε αναζητούν μια εξοχική κατοικία ή μια μόνιμη κατοικία. Η προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια μιας κατασκευής, από την στιγμή που ακόμα σχεδιάζεται, τα άριστα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή και τα τεράστια μπαλκόνια που αποτελούν χαρακτηριστικό κάθε κτιρίου, εγγυώνται την άνετη και ευχάριστη διαμονή για κάθε κάτοικο.

Η συνεχής ενημέρωση και ανάπτυξη της εταιρείας μας με την χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνικών και συστημάτων κατασκευής και η τεράστια εμπειρία μας στον χώρο των ιδιωτικών κατοικιών εγγυώνται ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο και δημιουργικό αποτέλεσμα σε κάθε μας προσπάθεια και προς όφελος πάντα των πελατών μας.

 

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Ένα προϊόν καλής κατασκευής μπορεί να παρομοιαστεί ως ένα σύνολο προσπαθειών του κατασκευαστή σε συνδυασμό με τους περιορισμούς του χρόνου, του κόστους και της ποιότητας. Βγάλτε κάθε ένα από τα στοιχεία που αναφέρθηκαν προηγουμένως και θα καταλήξετε σε κάτι που θα χρειαστεί διόρθωση. Στην κατασκευή ενός έργου, η διόρθωση ήταν ανέκαθεν ο ένοχος για την καθυστέρηση και τα περιττά έξοδα.Στην επιδίωξη της αριστείας, ο μηχανικός είναι κατεξοχήν απαραίτητος καθότι από την αρχή μέχρι το τέλος δεν θα είναι ποτέ έξω από τη σφαίρα της ευθύνης. Το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα μέρος της ζωής μας, είτε πρόκειται για μαεστρία ή την αποτυχία. Η ΚΑΝΑΒΟΣ υποστηρίζει το ρόλο του μηχανικού, από τον ανώτερο μέχρι τους υφισταμένους του.Στόχος της ΚΑΝΑΒΟΣ ,ήταν και είναι, να μπορεί να είναι σε θέση να παραδώσει ένα ολοκληρωμένο προϊόν που διαμορφώθηκε κατ ‘εξοχήν από άριστα εξειδικευμένο προσωπικό και επιλεγμένους συνεργάτες. Στην αναζήτησή της για την τελειότητα, η εταιρεία ΚΑΝΑΒΟΣ, Κατασκευές και Ανάπτυξη, μετρά στο ενεργητικό της αμέτρητες μεθόδους και διαδικασίες κατασκευής και ανάπτυξης σε μια ποικιλία από στυλ και τεχνικές προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε έργου.

 

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η Διοίκηση της ΚΑΝΑΒΟΣ θεωρεί απαραίτητη τη διατήρηση της υγείας και της ασφάλειας του προσωπικού της και των υπαλλήλων της , του υπεργολάβου και του προσωπικού του καθώς και των εργαζομένων και του ευρύτερου κοινού, δίνοντας υπέρτατη σημασία στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ως εκ τούτου, είναι θεμελιώδης ευθύνη της ΚΑΝΑΒΟΣ να διευκολύνει όλα τα βιώσιμα μέσα για να ματαιώσει την πιθανότητα των ατυχημάτων και τις καταστάσεις που μπορεί να προκαλέσουν άμεσο κίνδυνο στο προσωπικό, τους εργαζόμενους και στο ευρύ κοινό ή την άμεση καταστροφή του περιβάλλοντος.
Για την άψογη εφαρμογή αυτής της πολιτικής, η εταιρία απασχολεί την ενεργή υποστήριξη όλου του προσωπικού και των εργαζομένων της και μηδενίζει τις επικίνδυνες συνθήκες και πράξεις. Τέλος, η εταιρεία αναγνωρίζει ότι ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα για την υγεία και την ασφάλεια δημιουργεί ένα γόνιμο επιχειρηματικό εγχείρημα.