ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ: +30.27440-26208 | +30.27440-63081 | +30.6944339665

Επενδυουμε & Υποσχομαστε

 ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΣΑΣ

Η εταιρεία ΚΑΝΑΒΟΣ, Κατασκευές και Ανάπτυξη, είναι αφιερωμένη στην εφαρμογή καλύτερης στρατηγικής όσον αφορά την απασχόληση ατόμων με υψηλή εξειδίκευση, την αποτελεσματική ενίσχυση των εργαζομένων και την ανάπτυξη προκειμένου να βελτιώσουμε και να διατηρήσουμε την κατάστασή μας. Υποσχόμαστε να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια και την ευημερία των εργαζομένων μας καθώς και τις ιδιότητες της εταιρείας παρέχοντας προγράμματα ασφάλειας και την προάγοντας την υγεία και ευεξία ώστε να επιτευχθεί μηδενική βλάβη και μηδέν ζημιές. Είμαστε αφοσιωμένοι να ξεκινήσουμε έργα για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Η εταιρεία ΚΑΝΑΒΟΣ, Κατασκευές και Ανάπτυξη, έχει δεσμευτεί να κατέχει ηγετική θέση στην αγορά της χώρας ιδιαίτερα στη βιομηχανία κατασκευής κατοικιών και να αναγνωριστεί σε παγκόσμιο επίπεδο, να είναι ο εργοδότης της επιλογής από τους ανθρώπους που επιδιώκουν την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας και μεγάλες προκλήσεις, να αναγνωρίζεται ως θεμελιώδες εταιρεία που συμμορφώνεται με συνέπεια με τα υψηλότερα πρότυπα βιομηχανικής υγιεινής και να είναι κοινωνικά υπεύθυνος οργανισμός για τις κοινότητες και το περιβάλλον.

Συνεργασια

Δουλεύουμε ως ομάδα. Η ομαδική εργασία είναι αυτό που οδηγεί τον οργανισμό να επιτύχει τους στόχους του. Ενδυναμώνουμε τους συνεργάτες μας μέσω συνεργατικών έργων. Ως εταίροι, οι συνεργάτες μας απολαμβάνουν τους καρπούς των κόπων τους για κάθε στάδιο του έργου.

Ποικιλια

Προσπαθούμε να αναπτυχθούμε πάνω από τις δικές μας προσωπικές προκαταλήψεις σχετικά με την εθνικότητα, το γένος, την θρησκεία, την κατάσταση και το μορφωτικό επίπεδο. Εμείς προωθούμε τους ανθρώπους μας για συνεχή βελτίωση, με στόχο την οικοδόμηση ενός ισχυρού οργανισμού που θα δείτε πραγματικά τον κόσμο μέσα από το φακό της ισορροπίας, της ευαισθησίας και της υπευθυνότητας.

Δικαιοσυνη

Είμαστε δίκαιοι στις σχέσεις μας. Σεβόμαστε τα δικαιώματα των συνεργατών μας σε δίκαιες πρακτικές εργασίας. Δείχνουμε την αντικειμενικότητα και την αμεροληψία στην επίλυση των συγκρούσεων.

Επιμελεια

Ξεπερνούμε τις προσδοκίες των πελατών μας με την υπομονή μας, τη σκληρή δουλειά και την αυτοπειθαρχία. Είμαστε πρόθυμοι για τις λεπτομέρειες του έργου, μια σημαντική απαίτηση του κλάδου που επιλέξαμε για να λειτουργήσει.

Ακεραιοτητα

Η Αλήθεια είναι η ουσία των σχέσεών μας. Με το να είμαστε αληθινείς και διαφανείς, καταλαβαίνουμε την έννοια της αξιοπιστίας. Είμαστε ηθικοί στους τρόπους και τις συναλλαγές μας, χαρακτηριστικό που αποτιμάται από τους πελάτες μας.

Φροντιδα

Νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε, τους πελάτες μας, τους προμηθευτές μας και τους συνεργάτες μας. Θα δείξουμε καλοσύνη και συμπόνια για τους ανθρώπους μας, εξασφαλίζοντας την ασφάλειά τους και θα τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τους στόχους τους. Προστατεύουμε τον πλανήτη στον οποίο ζούμε με τη συμμόρφωση σε όλους τους περιβαλλοντικούς νόμους της γης.